sofia summer fest

Казват, че август

е следобедът на годината. Насладихме се на толкова много събития и продукти – добре, че дните са дълги, а нощите топли! Изпълнен с горещи емоции и разхлаждащи морета, басейни, реки и други течни, понякога газирани, субстанции, този така любим Август преминава почти незабелязано и оставя в нас спомен за невероятно лято и непримиримо желание за още.

Ето защо, едно от събитията, към които J Point се включи това лято, продължава почи до края на септември, а това е именно Sofia Summer Fest

sofia summer fest

Разположен на 5 декара

площ в сърцето на София, летния фестивал на София продължава месеци наред с разнообразна програма, а едно от най-удобните му пространства е showroom-а на Мебели Виденов. Под покрив и с романтични вечерни светлини, с два големи винила с форма на триъгълник, принтирани от J Point, показват отдалече “зоната на комфорт” на Sofia Summer Fest. И то за поредна година, но винаги с нова визия.


Никой летен фестивал

не минава без нещо за хапване, а във Варна пък си организираха цяла “Улица на готвачите”. Тя нямаше как да бъде незабелязана и подмината както заради уханието на вкусни специалитети, така и заради табелите, украсяващи и обозначаващи мястото на събитието.

 

Говорейки за храна през лятотo,

спираме поглед над един вкусен и подвижен проект, който “облякохме” във фолио за автомобили – Beer & Chips. В отворено положение се разгъва и винил, покриващ пространството между четирите капака, образуващи заедно навес. Освен предпечатната подготовка и принта на различните части, ние изпълнихме и висококачествен монтаж на брандираната каравана. Кликнете върху изображението, за да видите рийл на караваната в затворено и отворено положение.


Събитията,

в които се включихме през август, продължават с едноседмичния джаз фестивал в планинския ни курорт Банско – Bansko Jazz Fest. Участието ни там е поредно, като за издание 2022 изработихме флагове, винили за сцената и други.

Напитките в най-горещите летни дни

са задължителни. А за най-важната от тях, водата, а по-конкретно “изззворната”, разбрахме, че контролът по качеството и чистотата се осъществява от един от най-важните фактори за живота на планетата – пчелите! Вижте още брандове на напитки, които избират принтирането на широк формат рекламни материали, в нашите социални мрежи тук!

Изкуството

е винаги във всичко! Затова не е и изненада, че през лятото в градски условия можем да забележим рисунки по витрините и стъклата, вместо лога и рекламни надписи! На това заложи търговската мрежата за козметика DM.

A в новото пространство за изкуство – “Топлоцентрала” J Point беше основен изпълнител на принт материалите за изложбата “Тоталпроект”. Вижте цялата статия, както и снимков и видео материал за изложбата, тук

Накрая, но не на последно място по важност,

е работният процес през август. Важно е да се отбележи фактът, че колкото и почивен да изглежда този летен месец, бизнесът никога не почива. И за да бъде летният отпуск свеж и спокоен, екипът на всяка една добра организация се е погрижил предварително за нейната дейност през почивните дни. Излишно е да се отбелязва, че после организацията се “отблагодарява” по различни начини на екипа, полагащ усилия за нейното развитие. На снимката виждате плакет на Viva Credit, изработен от J Point.

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Август – изкуство, фестивали, свежи напитки и работа

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!