Устойчив и бюджетен стелаж от една част

Бизнесите, които произвеждат продукти и създават дистрибуционна мрежа от магазини, вериги и други търговски обекти, ежедневно са подложени на предизвикателството как да оформят пространствата, предназначени за техния бранд. Как да постигнат едновременно по-добро визуално представяне, по-качествено оползотворяване на площите и, разбира се, по-висока интеракция от страна на потребители и клиенти.

 

Стелажите от велпапе са един от честите избори, тъй като имат няколко предимства – леки са, брандират се почти изцяло и са високи – техните рафтове са разположени както на по-ниско и средно ниво, така и на „нивото на очите“.

И тъй като J Point работи в услуга на принт рекламата и бранд нуждите на бизнеса, новият стелаж, който разработихме, включва още повече предимства от стандартните на пазара. Това е стелажът, изработен от една единствена част, със сгъвки, прорезии и сглобки, вкарани в дизайна на един лист велпапе. За разлика от други стелажи, на места той има леко овални форми, а също така за сглобяването му няма наличие на допълнителни свързващи елементи. Освен това, той е и бюджетен, тъй като за крайния продукт не са генерирани довършителни дейности, например лепене. Размерите на стелажа в сглобено състояние са:

  • височина – 171 см
  • широчина – 43 см
  • дълбочина – 31 см
  • отстояние между рафтовете – 37 см до най-високата част на дъгата и около 35 см до най-ниската част на дъгата.

В разглобено състояние той има само една част, към която може да се добавят още два компонента под формата на кръстачка като основа под най-ниския рафт. 

Това, което различава стелажа от стандартните, е липсата на каквито и да е малки елементи и консумативи, което понижава крайната цена, а в същото време тази една част се оказва изключително лесна за сглобяване и разглобяване. Това създава прогнозни статистики, че този стелаж би бил предпочитан сред останалите на пазара. 

 

Освен всичко това, стелажът има устойчивост и стабилност, включваща се в площта на три рафта. Едноцветен или с принт на ваш персонализиран дизайн, стелажът ще говори за вас и вашия бранд като качествено допълнение към подланието на продуктите ви.  Посетете ни на място в гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Иван Маринов Йончев № 14, за да разгледате него и сгъваемия ни стелаж – двете нови предложения за стелажи от J Point.

Поръчайте еднолистовия велпапе стелаж, спестете време и разходи, и разчитайте на добре изглеждаща рекламна зона в търговските обекти на вашата дистрибуционна мрежа. Получете допълнителна информация и цени на office@j-point.net или  чрез формата по-долу.

Изпратете запитване сега:

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Устойчив и бюджетен стелаж от една част

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!