Събитията, в които взехме участие през изминалия месец

топлоцентрала

Все по-често чрез работата си J Point се включва в събития от всякакво естество. Понякога екипът ни дори не знае накъде се отправя готовата продукция след като клиентите я вземат. Ето, че за изминалия месец успяхме да съберем информация за няколко събития, на които сме присъствали и сме дали своя принос като производител на широк формат печана реклама:

RedBull Showrun Plovdiv

Един скоростен съботен ден (25.06.2022), в който Oracle Red Bull Racing и Дейвид Култард представиха дългоочакваното шоу на F1  на Гребната база в Пловдив. Освен болидът, хилядите зрители и шампиона, събитието бе „облечено“ в рекламни материали от J Point – банери, флагове, винили и други, без които събитие от това естество не минава.

Организатори на събитието са нашите партньори от QWERTY, на които благодарим за доверието в работата ни.

 

Вижте повече от събитието във видеото, което заснехме:

A to JazZ Festival

 

A to JazZ Festival е най-големият музикален джаз фестивал в София. Тазгодишното му издание се състоя между 1 и 3 юли. За позиционирането на един от големите партньори на събитието, TakeAway, J Point допринесе с принт върху шперплат. На видеото можете да видите къщичката на TakeAway, която се получи като краен резултат. Тя е чудесен пример за приложение на шперплат с принт за рекламата на вашия бизнес – изпратете ни запитване на office@j-point.net и ние ще ви предложим разнообразие от решения както от шперплат, така и от много други плоскости и материали.

Изложбата „ТОТАЛПРОЕКТ: непознатата българска модерност“

Основна тема на изложбата с куратори арх. Анета Василева и арх. Емилия Кълева и координатор арх. Даяна Николова е все още силно непознатата архитектура на България след Втората световна война, представена в контекста на тоталното изкуство на следвоенната епоха и развитието на модерността. Чрез 6 различни като функция, типология и местоположение обекта в България, проектът сглобява идеалния град на следвоенната архитектурна модерност у нас. Фотографиите, покриващи целите стени, са фолио с принт от J Point.

Повече за изложбата и нашата работа, свързана с нея, очаквайте в отделен материал съвсем скоро!

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Събитията, в които взехме участие през изминалия месец