Все по-широко разпространена и достъпна става вече и в България рекламата с дигитални устройства и екрани. Освен познатата ни печатна външна и вътрешна реклама, като например билборди, калкани, светещи рамки, брандиране на витрини и т.н., бизнесът гласува все по-голямо доверие на дигиталните устройства и технологии за дисплейна реклама. J Point е печатница, изградила традиции в бранша – компания, която поставя началото на много и различни ери в цялостния механизъм на работа и дейност на широкоформатните печатни специалисти в България. Иновативно мислене и пионерски дух, стремеж да достигаме и изследваме новите и все още неизвестни води, за да откриваме все по-добри решения за бизнеса.

екрани, концерти, събития, дигитална реклама, видео стена
Снимка: Google

Представяме ви J Point Digital!

Един цял дигитален свят, който създадохме за своите настоящи и бъдещи клиенти! Един нов начин да бъдете видими и иновативни в рекламата си сред конкуренцията, да поставите наистина висока летва и да впечатлявате с креативни видеа! 

Щандове, стени, регали, банери – всичко под формата на екран за вашия търговски обект, бизнес или културно събитие – конференции, семинари, обучения, партита, концерти, фестивали и много други!

Защо да заложите на екраните?

Разберете, като посетите най-новия ни сайт и разгледате всички наши предложения за вашия бизнес – digital.jpoint.bg

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Дигитална вместо печатна реклама? J Point Digital е тук!

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!