J Point с отличително присъствие на изложението COPIS 2021

DSC_0541

J Point се включи и в тазгодишното, девето, издание на единственото в България изложение за печатни и рекламни комуникации – COPIS 2021. То се проведе в три поредни дни от 29 септември до 01 октомври.

В събитието участие взеха различни печатници, производители на рекламни материали, а също и търговци на печатащи машини. На едно такова изложение външният вид на щанда е от съществено значение за привличането на посетителите. А това, което е наша експертиза, са точно големи рекламни площи, оформени перфектно на различни медии в широк формат. Така след монтажа, който отне два дни подготовка, крайната визия на щанда ни заприлича на стилна и същевременно уютна сцена.

За дизайна на щанда заложихме на тъмните цветове, смесени с лилави, сини, розови и, разбира се, зелени елементи, тип космос, с усещане за пространство, спокойствие и хармония. 

Медиите, на които заложихме за щанда и които посетителите можеха на живо да видят при нас, са:

  • 6 дигитални екрана, събрани като една голяма дигитална стена, с общ размер 4.20 м широчина х 1.90 м височина. Всеки от екраните, които ние наричаме дигитални банери, е с широчина около 70 см. Те могат да се използват както като един цял екран, така и всеки от тях самостоятелно. Вижте повече за дигиталните банери тук!
  • Към дигиталните банери направихме рамка, която върви от трите им страни. Тя се състои от текстил, прикрепен по метални рамки с подсветка. LED светлините под текстила осветват светлите части от принта, каквито в нашия дизайн са текстовете, както и цветните елементи, образуващи помежду си мрежа от цветове. Благодарение на новата машина за зашиване на силиконова лента към текстила, цялата площ на рамката стои абсолютно гладка и права. Вижте машината тук.
DSC_0536
Кликни на снимката и купи пуфа
  • Цялостната визия на площта допълнихме с удобни барбарони, които J Point произвежда в собствената си база. Машината за печат върху текстил може да изпълни всякакви желания за дизайн на пуфове, които нашите клиенти имат. Качеството на печата е най-високо както като цветове, така и като резолюция. Предвид нашите цели, за двата барбарона избрахме общия за целия щанд дизайн. Купете същият или по-малък пуф с този дизайн тук!
  • Освен това, на изложението решихме да направим игра с регистрация, в която да подарим един пуф. Печелившия изтеглихме на случаен принцип в понеделник. Още един барбарон с визията от изложението решихме да подарим и в игра в инстаграм страницата ни, където на видеото с играта органично събрахме над 360 коментара. Печелившия изтеглихме в сряда тук.

А накрая, за настроение, ето и как нашите представители се справят перфектно и в привличането на посетителите на изложението, и в монтажните дейности:

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

J Point с отличително присъствие на изложението COPIS 2021

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!