Продължава заснемането на епизоди за канала „И още как…“, в които водещата Gabriela Partofsky и операторът Lachezar Ivanoff ви показват неща, които всички срещаме в ежедневието си, преплетени с работата на J Point като широкоформатна печатница.

 

В новия епизод ще видите примери от нашите интересни решения за реклама, които можете да приложите и в своята търговска зона. 

Снимка № 1

На снимка №1 виждате обемните букви, които посрещат посетителите на Decathlon Център и ги приветстват с добре дошли на няколко различни езика.

 

Надписите са от 3мм плексиглас с печат и са детайлно изрязани по контур. Плексигласът може да бъде с различна дебелина, а също можете да избирате между печат със зададен от вас цвят и готов цветен плексиглас. 

 

Освен букви, J Point може да принтира и изреже по контур най-разнообразни форми с широк формат и големи размери – по ваше лично задание и параметри.

J Point изработва букви не само от плексиглас, а и от още материали. Тези на Снимка №2 са изработени от лек порест материал с гладка повърхност. Изрязването е отново по контур и се извършва прецизно от нашите специалисти, с помощта на техническото ни оборудване по зададен файл.

Обемни букви може да бъдат изработени и от следните материали:

Метална сглобка + плексиглас – пример за светещи букви 

Реборд

Коматекс – представлява разпенено PVC

Смартекс – материалът от Снимка №2

и други.

Материалите могат да бъдат препоръчани от нашите търговски представители, в зависимост от това дали предназначението им ще бъде в интериора или навън. Кликнете върху снимката, за да видите видео:

IMG_4337
Снимка №2
Снимка №3

Самозалепващо се фолио с печат – то може да бъде монтирано на стени, витрини, върху стъкло, плексиглас и както в Снимка №3 – на вратите на асансьора.

Фолиото може да бъде както плътно, така и перфофолио. Перфофолиото представлява фолио с малки дупчици, които позволяват на светлината да прониква през него, като същевременно скрива видимостта към обектите зад него и показва ваше рекламно изображение, което ние сме направили за вас чрез печат. Перфофолиото се използва предимно за стъкла и прозорци на офиси, а също можете да го наблюдавате и на рекламите по стъклата на градския транспорт.

Кликнете върху снимката, за да видите видео на затварящите се врати на асансьора в Decathlon. 

В новото видео на канала „И още как…“ освен че показва реклмните продукти, изработени от J Point, нашият главен герой Габи избира екип за новата си спортна активност – каране на ролери. Но това не е всичко – тя е толкова пристрастена към ролерите си, че дори решава да напазарува, препускайки с ролерите из целия магазин. Гледайте:

Ето, че макар и в центъра на София, където свободната площ обикновено е малко, новият Decathlon разполага с достатъчно пространство… и отиентировъчни стикери, табели и реклами, за да предложи максимален комфорт на посетителите си.

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Ето какви рекламни продукти изработи J Point за новия магазин на Decathlon

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!