Bече е 2021 година,

ерата на технологиите е в разгара си, а от начина на живот от ХХ век е останал само и единствено спомен. През последните години светът се развива толкова светкавично, че сякаш времето минава много по-бързо от преди и имаме чувството, че все сме закъснели с нещо. И е вярно – с настоящите темпове е напълно възможно, ако вечерта ни е хрумнала идея за нещо съвсем ново, на следващата сутрин да се събудим и да разберем, че някой я е реализирал преди нас.

Говорим за бизнес идеи

и няма как да не споменем рекламата, която е не просто част – тя е огромна част от успешната реализация на първоначалната идея. Всеки човек всеки ден става свидетел на поне няколко стотин най-разнообразни на вид и като криейтив реклами, разположени на закрито, навън, в онлайн пространството, в медиите, буквално – на всеки сантиметър около нас. 

Наред с всичко друго, и рекламата претърпява своите промени и развитие във времето и ако досега някои неща не сме могли дори да си ги представим, то днес вече ги виждаме пред себе си.

Доказано е,

че движещата се реклама привлича погледа и насочва вниманието към себе си много по-бързо и лесно от статичната. И тъй като технологиите го позволяват, много от стационарните реклами малко по малко се дигитализираха. 

Какво означава това – от известно време насам на много закрити пространства, а все по-често и на открити, вместо класическите рекламни банери, табели и плакати, се появиха LED екрани, които възпроизвеждат видеа. Екраните са с всякакви размери, в зависимост от потребността на рекламодателя и от това къде ще се позиционират. 

Интериорът

играе съществена роля за това вътрешната реклама да бъде поднесена и възприета леко, без да бъде досадна. Точно обратното – всеки, който я види, да се впечатли от креативното съчетание между нея и средата около нея. 

Ето и един типичен пример за това как един екран, няколко декоративни елемента с печат и изцяло отворено за експерименти въображение, които JPoint успешно съчетава в същността и дейността си, могат да превърнат рекламата в произведение на изкуството, закачено на стената:

Една бутилка,

която съпътства човек в толкова много негови преживявания! Едно действие, използвано толкова често от всички нас, изобразено с печат върху обемни тухли. Една дървена, каширана с фолио рамка, която придава допълнителен артистизъм и свързва плавно интериора с рекламата. 

Идеите на JPoint са необятни, а разполагайки с точния екип и необходимото оборудване, се случват чудеса, изработени по качествен начин и бързо! 

Искате дигитализирана реклама на бизнеса си? Обърнете се към екипа на JPoint, който ще ви съдейства както с креативни идеи, така и с качество на крайния резултат!

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Дигитализацията на външната и вътрешната реклама създава произведения на изкуството

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!