Лято – атакувайте с бранда си на външни събития

Всеки сезон в България е активен посвоему, както от гледна точка на музикални и други културни хепънинги, спортни, модни и още разнообразни събития, така и от икономическа, бизнес и маркетинг гледна точка.

Какво е присъщо за лятото, като сезон на слънцето, на топлите вечери и на отпуските? Това е, разбира се, наличието на многобройни външни ивенти и мероприятия от всякакво естество – фестивали, концерти, базари, надпревари и състезания, спектакли, чествания и други.

 

Освен това, лятото е всеизвестно с предизвикващото асоциация и прилежащо му словосъчетание – „отпускарски сезон“.

 

В този ред на мисли, нека обърнем внимание на бизнеса през лятото. Освен работа в умален състав, голяма част от бизнесите отчитат също така спадове в оборотите и работата през лятото. 

 

Тук е точният момент още по-силно да се наблегне на рекламата. И то не коя да е, а външната събитийна реклама! Два от съществените компоненти за доброто ѝ изпълнение, са налице, а именно – и наличие на време, в което да се реализират идеи, и достатъчно пространство в лицето на всички по-горе споменати събития.

 

Стотици са понякога брандовете, присъстващи сред нас като потребители и публика на външни събития. Те залагат на този тип реклама, тъй като тя има няколко предимства. Най-силното и важно от тях за рекламата на външни събития е присъствието на бранда в настоящия момент, точно сега и точно тук, където се случва нещо силно, обхващащо определена, голяма или малка, но със сигурност таргетирана от бранда, публика. 

 

Как, освен с продукта/услугата си, брандът може да се отличи на външни събития на фона на всички останали брандове, които също са заложили на този тип реклама? На първо място – с оригинална идея за визуално представяне. И пак на същото, първо, място – с качествено изпълнение на тази идея. 

 

J Point е вече 20 години ваш партньор в реализирането на идеи за всякакъв вид печатна реклама. А производството на рекламни продукти за зони, кътове, сцени и обозначаване на външни събития са един от акцентите на работата ни всяко лято! Винили, винилни банери, фолиа, тенти, текстилни елементи, флагове, фигури и менюта от плоскости – това е само малка част от всичко, което преминава през нашия производствен цикъл, а голяма част от готовата продукция се инсталира на терен от нашия отдел „Монтажни дейности“.

Изпратете ни запитване за детайли и допълнителна информация за брандиране на външни събития на office@j-point.net или чрез формата по-долу.

Разгледайте също така нашия онлайн магазин Workshop by J Point, който специално насочихме към брандирането на събития, за да дадете стимул на идеите си и лесно да поръчате избраните от вас продукти. Открийте го тук:

Видео от събития на нашите страници в социалните мрежи:

Открийте ни:

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Лято – атакувайте с бранда си на външни събития

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!