Сгъваем и лесно преносим велпапе стелаж от J Point

Всеки бранд, който произвежда продукти и ги дистрибутира в различни по местоположение, големина и име търговски обекти, се сблъсква с въпроса по организирането на продуктите в дисплей средата във всеки от магазините, в които се предлагат те.

 

Подредбата на брандовете производители по площите на даден обект зависи от една страна от мърчандайзинг решенията на ниво верига, на ниво обект и, разбира се, на стандарти, обособени на национално, европейско или световно равнище. От друга страна – как и къде точно ще се позиционират продуктите на вашия бранд зависи от площта и разположението на самия обект. 

 

Често използвани по търговски обекти са стелажите от велпапе, тъй като те са леки, бюджетни, могат да бъдат изцяло брандирани в периодични промоционални или дългосрочни изчистени визии и заемат малка квадратура, като за сметка на това са с по-голяма височина, включваща три, четири или повече рафта. 

Поради височината си, стелажите от велпапе се оказват или с лесна сглобка, но неудобни за транспортиране и пренасяне, или се разглобяват на малки части, за да се транспортират лесно, но процесът на сглобяване и разглобяване се оказва тромав. Освен това, след неколкократно повтаряне на тази процедура, се нарушава целостта, стабилността, здравината, а и търговския вид на стелажа. 

Ние от J Point винаги търсим решение на възникващи в процеса на работа на нашите клиенти казуси. Ето защо, заложихме на разработването и реализирането на стелаж, който да запази всички плюсове на стандартните стелажи, но същевременно да му бъде приложена добавена стойност. Така създадохме сгъваемия стелаж от J Point. На пръв поглед той изглежда съвсем стандартен. Размерите му в сглобено състояние са:

  • височина – 171 см;
  • широчина – 40 см;
  • дълбочина – 30 см;
  • отстояние между рафтовете – 30 см (препоръчваме да се използва за продукти с височина до 25-26 см).

В разглобено състояние той включва 6 части – основа, 4 рафта и дисплей, като най-голяма е основата. 

 

Това, което различава стелажа от стандартните, е възможността за сгъване на основата по такъв начин, че максималните ѝ размери да достигнат не повече от 100 х 80 см. Това прави стелажа лесен за транспортиране дори от леки автомобили с малко купе или тесен багажник.

 

Транспортирането на сгъваемите стелажи чрез куриер също облекчава разходите от гледна точка на обема, който се заема. 

 

Последно, но не по важност – и този стелаж, както стандартните, се състои от допълнителни пластмасови елементи за по-добър захват, прикрепени чрез залепване, а също така от прорези и удвояване на слоевете велпапе на места. Стелажът може да бъде едноцветен или с принт на ваша индивидуална визия, както по цялата му основа, така и върху дисплей частта. Стабилността на стелажа е отлична за стандартите, в което можете да се убедите и сами, ако ни посетите на място в гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Иван Маринов Йончев № 14. 

Поръчайте сгъваеми стелажи за продуктите на своя бранд, за да намалите разходите и същевременно да подобрите видимостта, а също така и визията на своите продукти в търговските обекти. Изпратете ни запитване за цена и още допълнителна информация на office@j-point.net или с три лесни стъпки във формата по-долу.

Изпратете запитване за сгъваем стелаж тук:

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Сгъваем и лесно преносим велпапе стелаж от J Point