JPointиОщеКак

Все повече хора прекарват все повече време във виртуалния свят. Интернет потребителите ежедневно биват заливани от оргомно количество информация и съдържание, и от всякакъв род! В този безкраен океан от контент все по-голяма популярност набира именно видео съдържанието. 

Светеща реклама, табела, външна реклама, YouTube, видео, платформа, абонирай се, subscribe
J Point изработва светещи рекламни табели. Кликнете на изображението, за да разгледате още

Но с какво то се отличава толкова силно от останалите типове съдържание, че в последните години излиза на първа позиция във всички класации?! Със сигурност позитивите му са няколко, но най-вече – то съдържа “звук и картина”. От психологическа гледна точка – колкото повече от нашите 5 сетива са ангажирани, толкова по-голямо е въздействието върху нас. Освен това, видеото съдържа динамична “картина” – постоянно сменящите се кадри и движението във визията в този тип съдържание, определено привлича погледите и спира скролването. 

Както повечето клиенти на J Point знаят, нашата компания се стреми непрекъснато да бъде в крак с тенденциите във всяко едно отношение, в това число с онлайн медийното си присъствие. YouTube е огромна платформа с изключителни позиции в публикуването и гледането на видео съдържание. А подходът за такъв тип реклама – нестандартен и доказано изключително успешен!

Ето защо J Point реши да подкрепи идеята на двама младежи за YouTube епизоди, които периодично да отразяват работата на нашата печатница за клиентите на компанията по свой разчупен и лек начин със сценарий, визия и усмивка! 

torta1

Двамата младежи са Лъчезар Иванов и Габриела Партовска, а името на канала е провокиращo – “И още как”! Първото видео в канала “И още как” е вече факт! То е вдъхновено от духа на Свети Валентин и любовта към сладките вкусотии, а за второто допринесе любезното домакинство на нашите клиенти от сладкарница “Sweet Point”! Гледайте:

Какво можете да очаквате от влога? Свежи видеа, разпределени в няколко тематики, включващи забавни случки и ситуации от ежедневието ни, в които всеки от нас може да се припознае. Снимките ще протичат на различни локации с кадри, показващи разнообразието от продукти и услуги, които J Point предлага на клиентите си, по лек и фин начин, без да утежнява съзнанието на зрителя със силно позициониране.

Със сигурност зрителите и абонатите на канала може да очакват да бъдат замесени (по желание) в някои от следващите епизоди, като това вероятно ще се случва посредством игри, състезания и Giveaway – надпревари с награди и подаръци!

За да подкрепите двамата създатели на канала “И още как”, както и за да не пропуснете това, което ти ви подготвят, абонирайте се с камбанка, като цъкнете малкото изображение горе вляво на видеото. Така ще сте винаги първите, гледали всеки нов епизод! Очертава се забавно… “и още как”!

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

J Point стана спонсор на YouTube влог… „И още как“

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!