Чудили ли сте се как да задържите вниманието на децата? Или как да им бъде удобно по време на игра? А може би как да научават нови неща, докато играят? И не на последно място – как да спестите място в стаята, след като децата заспят?

 

Ние създадохме отговора на всичките въпроси по-горе! Комплект от 4 броя пуф-табуретки, създадени от J Point по специален дизайн, с който децата могат да интерактват свободно.

 

Изобразени са три животни – зебра, жираф и камила. Те са разделени на три части – глава, тяло и крака, които със завъртането на табуретките и поставянето им една върху друга, може да се получат различни комбинации между трите животни. Една от табуретките е изчистена, като тя играе ролята на основа, на която стъпват краката на животинките от втората табуретка. След това се поставя табуретката с тялото и най-отгоре – главата. 

 

По същия начин децата могат да решат да подредят табуретките например и съвсем наобратно – „с главата надолу“ или разбъркано – за настроение.

 

4-те табуретки са с обща цена 160 лева с ДДС за един комплект. Възползвайте се от промоционалната цена и зарадвайте дечицата около себе си с интересна и интерактивна мека мебел.

Поръчайте тук

А можете да се свържете с нас на телефон 02/9521006 или чрез формата по-долу:

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Детска игра, практичност и удобство – комплект пуф-табуретки „Зоо пъзел“

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!