При бизнеса Коледа насъпва винаги поне месец преди това, даже и повече. А началото на ноември е моментът, в който да се замислим за коледните ни рекламни кампании. В днешни дни, освен онлайн, разбира се, във физическите магазини, супермаркетите и всички вериги посещенията от клиенти продължават, покупките на клиентите по Коледа, както всички знаем, се увеличават неколкократно. Всеки бизнес, във всякакви сфери, предвижда това, като залага на интересна, привличаща вниманието реклама на мястото, на което покупката може да се извърши, и така да спечели по-голям пазарен дял.

Това, което ние от J Point предлагаме за вас и вашия бизнес, са най-разнообразни решения за печатна реклама, но фокусът ни този път е върху продуктите от велпапе. 

 

Велпапето е лек и бюджетен материал, изключително подходящ за печат, а също така и за рязане по контур. Той е мек, но същевременно много устойчив материал, от който сме създавали дори маси и столове. 

 

Лесно преносим, поради това че е лек, лесно се правят сглобки, без да има нужда понякога дори от лепене.

 

За да покажем нагледно какво имаме предвид, създадохме примерна „Елха с изненади за всеки ден“ с печат и бърза сглобка. Елхата представлява две големи парчета с форма на елха и печат. По едното парче са изрязани малки кръгли отвори, толкова широки, колкото да влезе гърлото на бутилка. По другото парче отворите са по-големи, за да може да влезе в тях бутилка. Отворите са 24 броя и са на едни и същи позиции и на двете части. Тези две парчета са свързани с още три малки парчета, две от които представляват стойката на елхата, а едно държи горната част на двете парчета.

 

При всеки от малките отвори добавихме числата от 1 до 24 разбъркано.

 

Целта е да запълните отворите с бутилки, например с безалкохолни напитки, вода, различни вкусове натурален сок и т.н., като за всеки ден от декември преди Коледа ще ви се пада една, която е изненада. 

По този начин можете да привлечете клиентите към бранда си (ако сте производител и имате бранд) или да ги накарате да останат по-дълго в магазина ви и да купят още нещо от него (ако сте собственик или маркетинг специалист на магазин). 

 

Тази идея, разбира се, е примерна и тя може да бъде разработена с визия за други видове бизнеси, в зависимост от спецификата на сферата, в която работите.

 

На следващата снимка показваме как стои елхата с вече поставена бутилка. Поставянето и изваждането на бутилките става през по-големите отвори от задната страна на елхата. 

Имайте предвид, че отворите на предната страна на елхата са по-големи от гърлото на бутилка и капачка, дори да изглежда, че са точен размер. 

 

Това помага бутилката да бъде лесно поставена и извадена от елхата, без да се нараняват ръбчетата на велпапето. 

А ето и още коледни продукти от велпапе, които бихте могли да поръчате от нас:

  1. Елха тип „кръстачка“, която се състои от две плоскости, влизащи една в друга на кръст. Зелените кутии с логото на J Point са вашия примерен продукт, който може да бъде поставен от всички страни на елхата. Плюс на този продукт е, че освен да привлича вниманието като мястото, където всеки да открие своя „подарък“, той няма гръб и изглежда еднакво, от която и страна да бъде погледнат. Това увеличава още повече шансовете вашият продукт да бъде забелязан.
  2. Друг, подобен продукт, е елхата, която е „прегърнала“ вашия продукт. Тя е изключително компактна, не заема никакво допълнително място, освен това на продуктите ви, тъй като е плоска и върви по размерите на кутиите на вашия продукт. Освен кутии, там може да бъдат разположени и каси.
  3. Продуктът със снежния човек и пералната машина е наша разработка за клиенти, свързани с перилни препарати, омекотители или електроуреди за пране. Този продукт е съчетание между три вида медия – два печатни и един дигитален. Това са велпапе, от което е изработена пералната машина, в нея има дигитална перка, която се върти и изобразява видео (в случая видеото ще е на дрехи, които се перат), и гръб, изработен от шперплат, с печат на Дядо Коледа. Заради перката, която прави изображението да изглежда като триизмерна холограма, както и заради коледната тематаика, нарекохме този продукт „Ho-Ho-Holo-Banner“. Заповядайте в нашия офис, за да го видите и на живо.

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Бранд Коледа от велпапе?! Ето няколко предложения

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!