Снимка: Google
Снимка: Google

Живеем в интересни времена,

в които невъзможното до преди години сега вече е напълно обичайно явление, а самите ние можем свободно да определим, че развитието на технологиите ни отключва и един паралелен виртуален свят, от който ставаме част ежедневно. 

Тези два свята – реалният и виртуалният –

все повече започват да се сливат един с друг по разнообразни и неограничени начини. А хората, при една такава проява на навлизане на технологията в действителността или обратното, няма как да останат безразлични към това, което са видели. Защо ли – защото то винаги изглежда впечатляващо. Колкото по-реалистично изглеждат снимките, които гледате на дисплея на телефона си, толкова по-лесно те ще приковат вниманието на фона на останалите снимки в социалните мрежи. Колкото по-голям или извит е екрана на телевизора на домашното ви кино, толкова по-силно ви завладява филма и усещате, че сякаш сцената се разиграва в дома ви.

shutterstock_1542955217
Снимка: Shutterstock
shutterstock_1843616413
Снимка: Shutterstock

Голямо въздействие за привличане на вниманието на съзнателно или подсъзнателно ниво – това са движещите се триизмерни обекти. А ако трябва да сме още по-детайлни – дигиталните такива, тъй като изпъкват на фона на физическите, които са навсякъде около нас.

Не съвсем скоро, но също и не много отдавна на световния пазар се появиха така наречените  холограми, които биват възпроизведени чрез различни технологии.

С визуалните си ефекти те предават послания и показват това, което до скоро хората не сме могли да си представим, че можем да видим, и то по изключително въздействащ и интересен начин.

Целите на холограмата в рекламната индустрия са всъщност и целите на всеки бизнес – да създаде възможно най-реалистична картина в съзнанието за рекламираните продукт или услуга, да приковава погледа и да бъде помнена дълго.

Една от най-добрите оферти

за бизнеса с холограма в момента е симбиозата, която J Point сътвори между печат и холограма с четворна дигитална перка на ротационен принцип. Ние нарекохме тази симбиоза holo-banner

Подходящ за всякакви видове бизнеси в различни сфери на дейност, с възможност за изпълнение на индивидуални криейтиви и идеи. Вижте видеото на реализираната идея на J Point по-горе!

Още за своеобразните холограмни вентилатори, holo-banner и holo-display, който виждате на видеото по-долу, очаквайте съвсем скоро!

Свържете се с J Point, за да осъществим вашите идеи или да създадем и изпълним криейтив за вас!

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Ролята на холограмата за видимостта на бранда

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!