Cover

Всяка година J Point подкрепя множество събития от различно естество.

Това лято нашето лого красеше черноморските плажове, изрисувано като артистична цветна илюстрация, сливаща се с обстановката. То бе принтирано на винил и поставено на повече от 60% от спасителните постове по крайбрежната ни ивица.

Но освен това огромно присъствие, част от продуктите на J Point Group озариха с блясък тазгодишното издание на конкурса „Мистър България“. Компанията остана един от най-ярките и запомнящи се брандове на събитието – като негов генерален спонсор. 

Конкурсът се проведе в известен хотел в курортен комплекс Златни пясъци, като преди той да започне, първо гостите имаха възможност да се полюбуват на приятния морски бриз, който красиво поклащаше флаговете, изработени от J Point, на  грациозното участие на национлния ни отбор по синхронно плуване в инфинити басейна, а след него там се появи и нашето плаващо обемно лого, което всички гости на хотела, няколко дрона и дори гларусите на Златни пясъци забелязаха.

Снимка: HiLife
Снимка: HiLife

Гала вечерта и окончателното решение кой да притежава титлата „Мистър България 2021“ се състояха в ивент центъра на хотела. За водещ на събитието бе поканен съпругът на диетоложката Angie Kassabie и носител на титлата „Мистър Ливан“ – моделът Rabih El Zein.

Самата Енджи също присъстваше на конкурса като част от журито. В него беше член и известният дизайнер Catalin Botezatu.

Ивентът имаше специален dress code – бяло или розово, като дамите, представляващи J Point, го спазиха напълно!

В надпреварата се включиха около 30 кандидати, сред които най-младият беше на 17, а с най-зряла възраст бе кандидат на 32 години, който е вече трикратен носител на друга подобна титла. „Мистър България 2021“ стана моделът и спортист Виктор Русинов. Освен титлата, на него бе връчен и ваучер за екскурзия на стойност 5000 лева. Ваучерът също бе изработен от J Point, като материалът е пенокартон с печат и размери 30х70 см.

Сцената на събитието оживя в светлина и цветове, благодарение на стената от дигитални банери, които digital.jpoint.bg осигури за събитието. 

Ивент каталозите с информация за „Мистър България 2021“, както и поканите, предвидени за гостите на конкурса, също бяха дело на J Point – офсетов печат.

Вижте още във видеото, което направихме:

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

J Point Group за конкурса „Мистър България 2021“

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!