J Point пусна първото по рода си мобилно приложение за проследяване на монтажа на поръчките на нашите клиенти. 

В днешно време повечето хора имаме изключително забързан ритъм на живот и както от лична, така и от бизнес гледна точка, времето ни е ценно. С цел да оптимизираме времето на клиентите ни, създадохме приложението Mobile Point! В него нашият екип отбелязва всяка ваша поръчка и прилага информация към нея в реално време, за да можете всеки път, когато би следвало да посетите обекта, на който се извършват монтажни дейности, да си спестите това време и същевременно да знаете каква е степента на завършеност на монтажа.  В следващото видео показваме монтажните дейности на фолио за стена с Easy-dot технология. Тя се характеризира с лесен монтаж и демонтаж, и позволява временни промени в интериора:

За какви поръчки важи? – За всички, чиито монтажи стават на място в даден обект, било то монтаж на фолио, обемни букви, печат на тапет, брандиране на витрини в офис и търговски обекти, стъкло с принт с дистанционери или залепване, табели, а също и брандиране на автомобили, както и още от нашите продукти и услуги, които изискват монтаж, демонтаж или оглед.

Какво включва проследяването и какви са предимствата? – Използвайки приложението Mobile Point, спестявате време, получавате информация на момента както за предстоящи монтажи, така и за приключили такива. С използването на приложението комуникацията между клиентите и търговците значително се улеснява, тъй като времето за реакция в различните ситуации е съкратено.

Данните, които ще откриете в приложението, са:

  •  Актуална информация
  •  Архив на приключили монтажи
  •  Адреси на различните обекти, предвидени за монтаж – за улеснение, в случай че имате повече от един
  •  Предстоящи монтажи по поръчка
  •  Снимки от монтажните групи
  •  Коментар от монтажните групи
  •  Бърза и лесна навигация

Как става регистрацията? – Регистрацията става, като направите заявка за достъп на ТОЗИ ЛИНК и свалите приложението за Android или iOS. Регистрацията, както и самото приложение, са напълно безплатни.

Мобилното приложение е ориентирано главно към бизнес клиентите на J Point, тъй като поръчките, които заявяват нашите клиенти от физическо лице, са почти изцяло за дома им и те присъстват по време на монтажа. Това, разбира се, има и изключения, затова всеки от нашите клиенти, независимо дали бизнес или физическо лице, има възможност да заяви своята регистрация.

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

Ново приложение за статус на поръчки – Mobile Point

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!