Playmate2020-1

На 13-ти декември се състоя тазгодишното българско издание на конкурса на мъжкото списание Playboy – Playmate of the Year 2020. Заради усложнените условия от Covid-19 в страната организаторите решиха конкурсът да се проведе онлайн. Сцената и декорите на събитието обаче бяха също толкова впечатляващи, колкото и в предишните издания на живо.

За втора поредна година J Point се включи като партньор на Playmate of the Year. Двата най-желани и най-съществени за конкурса елемента са дело на дигиталната печатница. 

Чекът за 20 000 лв., който всяка една от красивите участнички си е мечтала да държи в ръцете си в края на събитието, е изработен от пенокартон с размери 1200х600х5 мм с висококачествен едностранен директен печат. Пенокартонът е предпочитан материал за продукти като този чек, с по-голям размер, тъй като е лек, лесно преносим и достатъчно удобен, за да не се огъва по никакъв начин. Ако бъде съхраняван добре, този чек ще остане като вещ, напомняща вълнуващото преживяване на своя притежател за дълго.

Playmate2020-4
Стена

Какво би представлявало едно светско събитие без любимата „стена на славата“? На първо място то със сигурност не би било светско! Ето защо J Point се погрижи и за широкоформатното рекламно платно на Playmate of the Year. 

Материалът, от който то е изработено, е текстил с печат, прикрепен към алуминиева рамка чрез допълнително пришита към него силиконова лента. 

Размерите на прес стената са 2200х1600 мм – достатъчно да бъде фон и за големите групови снимки на организатори, водещи, претендентки за титлата Miss Playmate of the Year 2020 и специални гости.

В тазгодишното издание се случи прецедент – две участнички събраха равен брой гласове и разделиха наградите помежду си. Докато при Ева Славова надделява вотът на журито, сред които миналогодишната победителка, DJ Дамян и Ники Кънчев, то публиката избра Диана Габровска.

PlayStar – Ани Грудева (първа подгласничка), PlayGirl – Биляна Иванова, а Деница Иванова грабна специалната награда на Аква Парк АД, чийто ваучер също е дело на J Point с печат върху пенокартон  с размери 400х300х5мм.

Водещи на церемонията бяха ослепителната дама Александра Петканова и Любен Дилов – син. Това е и последното, финално издание на конкурса Playmate of the Year, като предстои също и тираж на финалното издание на списанието, организатор на конкурса – Playboy, където отново ще видите присъствие на J Point, този път с услугата брандиране на автомобили!

Александра

Ако желаете да споделяме с вас още интересни статии от блога на J Point, оставете своя имейл във формата по-долу. Благодарим!

J Point принтира чека и стената на славата за Playmate 2020

Абонирахте се успешно! Благодарим!

Възникна грешка при опита да изпратим заявката. Моля, опитайте отново.

JPoint Blog ще използва данните за връзка с Вас и за да предостави най-новото първо на Вас!